Itä-Suomen Kiinteistöarviointi Oy

Referenssit

Finanssialan toimijoita sitoo pankkisalaisuus, joten yksityiskohtaisia tietoja arvio- tai välityskohteista ei voi julkaista palvelun markkinoinnin edistämiseksi. Yhteenvetona vuoden 2023 aikana Itä-Suomen Kiinteistöarviointi Oy LKV:n laatimista arviomääräistä voi todeta yli 220 kpl laadittua arviokirjaa, josta yli 50 kpl on AKA -arviota.

Arvionnin ohella vuoden 2023 aikana yrityksen välityspalvelun kautta vaihtoi omistajaa yli 10 kohdetta, joista suurin osa oli metsätiloja.

Muita kauppa- ja lahjakirjoja tehtiin yrityksen avustamana noin 20 kpl ja kiinteistökauppojen kaupanvahvistuksia noin 50 kpl.
 

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT ITÄ-SUOMEN KIINTEISTÖARVIOINNISTA?

”Kokemukseni Mikon toiminnasta ovat pelkästään positiivisia: pitkä kokemus, rautainen ammattitaito, nopea ja joustava palvelu.”

Seppo Huttunen
Seppo Huttunen

Kesälahden Rakennus Oy

Arviointityö oli ammattitaitoista, luotettavaa ja kiitettävää kaikin puolin. Saimme kätevästi ja joustavasti sovittua tapaamiset kohteessamme sekä kirjalliset ohjeet arviointikäynnin kulusta ja siinä tarvittavista asiapapereista. Samoin arviointikäynti kohteessamme paikan päällä sujui joustavasti ja ripeästi. Arviointilausunto valmistui meille nopeasti käytettväksemme, josta olimme erittäin tyytyväisiä.

Kiitämme erinomaisesta yhteistyöstä kanssanne!

Ritva ja Keijo Kerkkänen
Ritva ja Keijo Kerkkänen

”Olen Mikon palveluja käyttänyt kiinteistöjen arvonmäärityksessä. Palvelu on ollut ammattimaista ja asiantuntevaa. Pitää sovituista aikatauluista kiinni ja hyvä tavoitettavuus. Häneltä saa laajan aineiston ja perustelujen kera. Vilpittömästi suosittelen”.

Markus Kinnunen
Markus Kinnunen

KIRIKE Oy

“Olen aina kääntynyt Mikon puoleen, kun olen tarvinnut asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistöosaamista.”

Pentti Hyttinen
Pentti Hyttinen

PenTen Oy

“Lieksan kaupungin maankäyttö on käyttänyt Itä-Suomen Kiinteistöarviointi Oy LKV:n palveluita yrityskiinteistöjen käyvän markkinahinnan tarkistamiseen. Toimeksiantoon reagointi oli nopeaa, toimeksianto toteutui sovitussa aikataulussa ja toimitetut asiakirjat olivat selkeitä. Yrittäjän ammattitaito, aktiivinen yhteydenpito asiakkaaseen ja palveluasenne olivat kiitettävällä tasolla.”

Susanna Saastamoinen
Susanna Saastamoinen

Elinvoimajohtaja, Lieksan kaupunki

“Mikko Rautiainen omaa vahvan ammattitaidon kiinteistöarvioinnissa joka mahdollistaa asiakkaan näkökulmasta helpon arviointiprosessin etenemisen. Toimeksiannon tehtävänanto sujui helposti ja tapaamisessa sopimusdokumentit olivat esitäytetyt. Arvioinnin jälkeen aineisto tuli sähköisessä muodossa annettuun sähköpostiosoitteeseen muutama arkipäivä arviointikäynnistä. Mikko Rautiainen toimi ammattimaisesti läpi prosessin, kohtasi asiakkaan luotettavalla rauhallisuudella, mutta jämäkällä yrittäjämäisella asiakokonaisuuden ymmärryksellä. Voin vilpittömästi suositella hänen kokemusta käyttöönne.”

Harri Karttunen
Harri Karttunen

Yrittäjä

"Jos haluaa ripeää palvelua nopealla aikataululla, kannattaa kääntyä Mikon puoleen."

Sarita Kortelainen
Sarita Kortelainen

Financial Manager, Kesla Oyj

"Kiinteistön arviointi sujui sukkelaan, vaikka lähtötiedot meiltä asiakkaana olivat puutteelliset. Mökin osoitekin oli aluksi epäselvä, mutta Mikko löysi hetkessä oikean maastokartan ja arvio liitteineen saatiin todella nopeasti. Voin suositella ja käyttäisin jatkossa hänen tietämystä, jos tulee tarpeen."

Sanna Heino
Sanna Heino

”Kiitos ammattitaitoisesta, ripeästä, suorasta ja hyvästä yhteistyöstä. Kokonaiskuva oli heti hallinnassa.”

Saana Kananen
Saana Kananen

Talouspäällkkö, varatoimitusjohtaja, HKK-Kuljetus Oy

Nopeaa toimintaa ammattilaisen ottein. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Mikon kanssa.

Harri Turunen
Harri Turunen

Joen Sähkötekniikka Oy

Yhteistyö Mikon kanssa on sujunut jo toistamiseen hyvin, saimme sovittua sopivan palvelukokonaisuuden meidän tarpeeseen helposti. Mikko teki ison kokonaisuuden arvionnin nopealla aikataululla. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja arvioinnit ammattitaidolla tehty. Mikko myös antoi meille hyviä oppeja sisäiseen käyttöön.

Laura Malin
Laura Malin

Toimitusjohtaja, Oy Atlaspoint Ab

Tehtävänä oli monivaiheinen ja mutkikas kuolinpesän omistaman metsäkiinteistön myynti. Mikko selvitti aktiivisesti ja sujuvasti ongelmakohdat ja hoiti työn vahvalla ammattitaidolla hyvään lopputulokseen. Metsäarvio osui erinomaisesti kohdalleen. Mikko piti myyjätahon hyvin ajantasalla ja avasi eri vaihtoehtojen sisällöt ja merkitykset. Mikon laaja-alainen kokemus loi turvallisen taustan koko prosessille.

Olli Puustinen
Olli Puustinen

Luotettavaa ja osaavaa, myyntiprosessi asiakkaalle helppoa ja stressitöntä.

Tyytyväinen asiakas
Tyytyväinen asiakas

Olin tuntenut Mikon työelämän puolella jo vuosia, siksi oli helppo tarpeessa ottaa yhteyttä. Hän neuvoi ja teki ammattitaidolla tarvittavat asiakirjat ja auttoi myös tarvittavien viranomaisilmoitusten teossa. Kyseessä oli yhteisomistuksessa olevan kiinteistön lahjoittaminen seuraavalle sukupolvelle. Voin varauksetta suositella Mikkoa.

Juha Sivonen
Juha Sivonen

Mikon kanssa asiointi on ollut sujuvaa ja ennenkaikkea luotettavaa. Kiinteistökaupassa tarvittava materiaali saatu ajallaan ja sähköposteihin on vastattu.

Henry Määttä
Henry Määttä

Multi-Make Oy, hallituksen puheenjohtaja

Sain asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Anonyymi asiakas
Anonyymi asiakas

Mikko hoiti meidän erityiskohteen as oy:n myynnin erittäin mallikkaasti. Hän paneutui huolellisesti haastavaan kohteeseen kaikkine yksityiskohtineen, ja hän toteutti myyjän toivomuksia haluamallamme tavalla. Dokumentit olivat selkeitä, projektin aikataulut pitivät, ja yhteydenpito oli oikein sujuvaa. Voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Mikon kanssa.

Ilpo Lukkarinen
Ilpo Lukkarinen

Toimitusjohtaja, Osuuskunta Maitosuomi

Ensimmäinen yhteydenotto antoi miellyttävän kuvan toimijasta, joka kertoi avoimesti toimintamallinsa ja hinnan tuputtamatta palveluaan. Tapaaminen järjestyi muutamassa päivässä. Se sujui juohevasti ja asiantuntevasti asia kerrallaan. Kiinteistöarvio / -raportti valmistui sovitussa aikataulussa.

Suosittelen vilpittömästi Mikko Rautiaista arvioimaan kiinteistöjänne!

Elvi Lemmetyinen
Elvi Lemmetyinen

Hallituksen pj. / Tesveka Oy

"Asiantuntemuksesi on vaikuttavaa ja viestintä rauhallista sekä selkeää. Se välittyy jokaisessa vuorovaikutustilanteessa. Olen erityisen tyytyväinen siitä, miten nopeasti ja tehokkaasti asiat hoidettiin ammattitaitoisesti laadusta tinkimättä. Lisäksi arvostan suuresti sitä, miten aina, kun tarvitsin apua tai lisätietoja, yhteyden saaminen oli vaivatonta."

Teemu Virtanen
Teemu Virtanen

Toimitusjohtaja, yrittäjä, TeVi Analytics Oy

Olen tyytyväinen Mikon hoitamaan kauppaan. Arviointi ja kaikki myyntiin liittyvät asiat sujuivat mutkattomasti. Suosittelen kaikille, jotka etsivät kiinteistönvälittäjää. Itselleni jäi kaupasta hyvä mieli.

Kirsi Saukkonen
Kirsi Saukkonen

Kiinteistökauppa sai hyvin vauhtia Mikko Rautiaisen ystävällisessä ja asiantuntevassa ohjauksessa. Jo ensimmäisessä Mikon vastausviestissä sain paljon enemmän tärkeää tietoa kuin olin osannut kysyäkään. Suosittelen!

Minna Raassina
Minna Raassina

OTA YHTEYTTÄ!

Mikko Rautiainen
Itä-Suomen Kiinteistöarviointi Oy LKV
[email protected]
045 179 5958